Hakkımızda
Firmamız Kocaeli ili Körfez ilçesinde iki ortaklı olarak kurulmuştur. Kamu kurum ve kuruluşlarına hizmet verme hedefiyle 450 metrekare kapalı alana inşa edilen yemek üretim tesisimiz 7500 kapasiteli tüm standart kalite belgelerine sahip olarak 2007 yılında ticari faaliyetlerine başlamıştır. ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemi, ISO 22000:2018 gıda güvenliği yönetim sistemi, ISO 14001:2015 çevre yönetim sistemi ve TS 13811 hijyen ve sanitasyon yönetim sistemi belgelerine sahiptir.
Hizmet Yılı
Vizyon
Misyon
- Kalite ve lezzetten ödün vermeden maksimum müşteri memnuniyetini hedeflemekte ve hizmetlerinde dürüst, saygılı, adil, açık ve şeffaf olmaya özen göstermektedir.
- Müşteri taleplerine göre üstün hizmet ve yiyecek kalitesi sağlar. Hizmetin her aşamasında ölçme ve değerlendirme yapar ve mükemmeli arar.

Kuruluştan Bugüne
Firmamız Kocaeli ili körfez ilçesinde iki ortaklı olarak kurulmuştur. Kamu kurum ve kuruluşlarına hizmet verme hedefiyle 450 metrekare kapalı alana inşa edilen yemek üretim tesisimiz 7500 kapasiteli tüm standart kalite belgelerine sahip olarak ticari faaliyetlerine başlamıştır.


Türkiye genelinde taşımalı ve yerinde yemek üretim hizmetleri ile günlük 30.000 tabldot yemek üretimi ve 200 ün üzerinde , kendi alanlarında uzman personelimizle Diyarbakır, tokat , Balıkesir, Kocaeli, İstanbul ve daha birçok şehirde hizmet verir hale gelmiştir.
Gelecek yıllara dair hedefimiz sağlık bakanlığı, milli eğitim bakanlığı ve yüksek öğrenim kurumlarına vermiş olduğumuz yemek hizmetlerinden edinmiş olduğumuz mesleki tecrübelerimizi , özel sektörde Catering hizmetlerine ihtiyaç duyan firmaları da referanslarımız arasına katarak, günlük 50.000 tabldot yemek üreten ve 500 personele istihdam sağlayan ulusal bir firma haline gelmektir.
