Hakkımızda

Firmamız Kocaeli ili Körfez ilçesinde iki ortaklı olarak kurulmuştur. Kamu kurum ve kuruluşlarına hizmet verme hedefiyle 450 metrekare kapalı alana inşa edilen yemek üretim tesisimiz 7500 kapasiteli tüm standart kalite belgelerine sahip olarak 2007 yılında ticari faaliyetlerine başlamıştır. ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemi, ISO 22000:2018 gıda güvenliği yönetim sistemi, ISO 14001:2015 çevre yönetim sistemi ve TS 13811 hijyen ve sanitasyon yönetim sistemi belgelerine sahiptir.

16

Hizmet Yılı

Vizyon

Kalite ve hizmet anlayışından vazgeçmeden, sürekli yenilenen ve gelişen, sektöründeki yerini koruyan, müşteri memnuniyetini devamlı kılan, en önemlisi de Yemek sektöründe kaliteyi ve insan sağlığını önemseyen müşterilerin tercih ettiği firma olmak.

Misyon

Müşteri memnuniyetini temel prensibimiz olarak benimseyerek güvenilir, kaliteli, sağlıklı, hijyenik ve lezzetli hizmetler sunarak yemek sektörünün kalite çıtasını sürekli yukarı çeken bir firma olmak.

Kuruluştan Bugüne

2007

Firmamız Kocaeli ili körfez ilçesinde iki ortaklı olarak kurulmuştur. Kamu kurum ve kuruluşlarına hizmet verme hedefiyle 450 metrekare kapalı alana inşa edilen yemek üretim tesisimiz 7500 kapasiteli tüm standart kalite belgelerine sahip olarak ticari faaliyetlerine başlamıştır.

2022

Türkiye genelinde taşımalı ve yerinde yemek üretim hizmetleri ile günlük 30.000 tabldot yemek üretimi ve 200 ün üzerinde , kendi alanlarında uzman personelimizle Diyarbakır, tokat , Balıkesir, Kocaeli, İstanbul ve daha birçok şehirde hizmet verir hale gelmiştir.

2023

Gelecek yıllara dair hedefimiz sağlık bakanlığı, milli eğitim bakanlığı ve yüksek öğrenim kurumlarına vermiş olduğumuz yemek hizmetlerinden edinmiş olduğumuz mesleki tecrübelerimizi , özel sektörde Catering hizmetlerine ihtiyaç duyan firmaları da referanslarımız arasına katarak, günlük 50.000 tabldot yemek üreten ve 500 personele istihdam sağlayan ulusal bir firma haline gelmektir.